thumbnail
Beleidsadviseur Onderwijs

Landsmeer

Raadhuisstraat 1, 1121 XC Landsmeer, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€87
20 Noord-Holland

Publicatiedatum:

27-07-2022

Sluitingsdatum:

10-08-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Organisatie
Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en grote onderlinge verbondenheid. Met het organisatie ontwikkelplan zijn we gestart om als organisatie in te spelen op veranderingen waarbij we investeren in onze medewerkers, die veel ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Van onze medewerkers vragen wij dat zij actief meedenken en werken aan zowel de eigen ontwikkeling als die van de organisatie. Hiertoe biedt de gemeente Landsmeer alle kansen om jezelf te blijven ontwikkelen, nieuwe werkwijzen te ontdekken en te implementeren. Resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, pro activiteit, verbinden en communicatie zijn hierbij onze sleutelwoorden.

Opdracht
Als Beleidsadviseur Onderwijs ben je inhoudelijk gesprekspartner voor het primair onderwijs en de kinderopvangorganisaties en geef je vorm aan het beleid waarvoor gemeente en onderwijsorganisaties gezamenlijke verantwoordelijkheid dragen.

Je schakelt met de onderwijs- en kinderopvangpartners en de gemeentelijke organisatie en legt verbindingen met verschillende terreinen als jeugdzorg, taal, sport, cultuur en veiligheid. Je werkt samen met een team van beleidsadviseurs op het gebied van jeugd, onderwijs en taal van je eigen afdeling. Ook werk je samen met collega's van andere afdelingen.

Tot slot breng jij de politiek-bestuurlijke lijnen samen. Je adviseert college en raad inhoudelijk en strategisch op de belangrijke vraagstukken waar de belangen van de gemeente en die van de onderwijsorganisaties elkaar raken. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het proces van verlenen en vaststellen van subsidies die de gemeente in het kader van het onderwijsachterstandenbeleid verstrekt aan haar partners.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring als Beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein binnen een gemeente;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Beleidsadviseur op het gebied van onderwijs binnen een gemeente (40 punten)
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein binnen een gemeente (40 punten)
5. Uurtarief maximaal € 87,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk en fee Flextender (20 punten).

Competenties

  • Resultaatgerichtheid;

  • Verantwoordelijkheid;

  • Pro activiteit;

  • Verbinden en communiceren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 15 augustus na 12.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 12 augustus 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur Onderwijs die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.