thumbnail
Deta-vast Juridisch Adviseur Privacyrecht

Kamer van Koophandel

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
115
32 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

15-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

11-07-2022

Einddatum:

31-12-2022
Als Adviseur Juridische Zaken binnen het Center of Expertise Juridische Zaken met als specialisatie Privacyrecht adviseer jij zowel de RvB, stafafdelingen als de multi disciplinaire teams binnen KVK die samen zogenoemde Groups vormen over allerlei soorten privacyvraagstukken. Jij bent de expert op het gebied van privacy. Je beantwoordt privacy vragen van de organisatie en denkt mee over de mogelijkheden binnen de privacywetgeving. Je beoordeelt verwerkersovereenkomsten. Je bent de adviseur voor DPIA’s waarbij je de Groups/stafafdelingen ondersteunt bij het uitvoeren van DPIA’s en je deze beoordeelt. Ook geef je ondersteuning bij het actualiseren van het verwerkingsregister.

Je bent in staat om zelfstandig, punctueel en zorgvuldig te werken. Je hebt bestuurlijke sensitiviteit, dat wil zeggen dat je de invloed en gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op andere onderdelen van de KVK organisatie en op de beeldvorming onderkent. Je bent analytisch en pragmatisch, stressbestendig en een teamspeler, resultaatgericht en flexibel met oog voor de belangen die spelen. Je hebt strategisch inzicht en bent in staat om mensen samen te brengen.Je kunt omgaan met tijdsdruk en je weet anderen te overtuigen van een bepaald standpunt en begrip te krijgen. Vanzelfsprekend beschik je over een goede advies- en schrijfvaardigheid. Met jouw kennis en ervaring lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van KVK en haar producten en diensten.

Daarnaast beschik je over:
• een afgeronde universitaire opleiding WO Rechten;
• minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
• diepgaande actuele kennis van privacywetgeving waaronder de Algemene Verordening gegevensbescherming;
• de bereidheid om je te verdiepen in de wetgeving rondom basisregisters, specifiek de Handelsregisterwet en hiermee samenhangende besluiten en wet- en regelgeving;
• certificeringen op het gebied van privacy (bijvoorbeeld CIPP/E en/of CIPM);
• uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
• een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Let op: Het is niet verplicht, maar de voorkeur gaat uit naar een deta-vaste constructie. Anders blijft het bij inhuur met daarna een verlengingsoptie.

Wat we jou bieden
Je wordt in de eerste instantie ingehuurd voor 1000 declarabele uren / 6 maanden. Vanaf 1 januari 2023 kom jij in dienst bij KVK. Een uitdagende functie binnen een landelijke organisatie die een grote transformatie doormaakt en maatschappelijk relevant is. Een functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Met veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen en tot mooie resultaten te komen. Wat we jou verder te bieden hebben:

- Een fulltime functie met een passend salaris ARAR schaal 12 - min. € 4136,83 en max. € 6148,61 bij 40 uur;
- Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Het tarief is all-in inclusief reiskosten. Er zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar.

Kandidaatomschrijving

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Organisatiesensitiviteit
Heeft inzicht in en is alert op (in)formele verhoudingen, posities en belangentegenstellingen binnen en buiten (de) organisatie(s) en kan daar adequaat op inspelen.

Resultaatgericht
Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Plannen en organiseren
Vertaalt doelstellingen in concrete acties en activiteiten en organiseert middelen en werkzaamheden zodanig dat de gemaakte tijdsplanning wordt behaald.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 14-06-2022

Sluiting inschrijving tender: 24-06-2022

Cv beoordeling: 24-06-2022

Gesprekken: tussen 27-06-2022 en 01-07-2022

Gunningsbesluit: 01-07-2022

Voorlopige gunning: 01-07-2022

Startdatum: 11-07-2022

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Deta-vast Juridisch Adviseur Privacyrecht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.