thumbnail

Chapter Lead Functioneel Applicatiebeheerder

Kamer van Koophandel

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

15-01-2022

Sluitingsdatum:

24-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

01-08-2022
100
24 Zuid-Holland
We zijn op zoek naar een leider die inhoudelijk het team en chapter (vakgroep) Functioneel Applicatiebeheer (FAB) naar een hoger plan kan tillen. Het professionaliseren van de rol met de daarbij horende inhoudelijke verantwoordelijkheden en gedrag is de kern van de opdracht. Je draagt het Agile gedachtegoed uit en blijft je teamgenoten uitdagen zich continu te ontwikkelen. Je hebt aantoonbare ervaring in het inhoudelijk leiden van (Agile Scrum)-teams. Het is belangrijk om bewust om te gaan met de verschillende perspectieven en belangen van de stakeholders en deze te voorzien van volledige en waardevolle informatie. Je Initieert, coördineert en implementeert wijzigingen en verbeteringen in de processen en procedures van (functioneel) applicatiebeheer.

Als Chapterlead Functioneel Applicatiebeheerder coach je de vakgroep van Functioneel Applicatiebeheerders. Je stuurt op het behalen van resultaten en het gewenst gedrag van collega’s / team. Je geeft de Functioneel Applicatiebeheerders kaders voor de uitvoering van het vak middels bijvoorbeeld de strategische ASL2 processen, bepaald marktconforme standaarden en assimileert deze in de werkwijzen van Functioneel Applicatiebeheerders. Een speerpunt in de komende periode is dat de instandhouding van de applicaties en verbeteren van het Beheer gestructureerd moet worden aangepakt. Het applicatieve beheer zal, naast het ontwikkelingen van nieuwe features, structureel moeten worden geborgd op de backlogs van de Dev/Ops Teams.
Hierdoor zorg je ervoor dat het gebruik en de kwaliteit van applicaties wordt geoptimaliseerd en lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren van bestaande applicaties.

Je bent een professional die het team naar een hoger platform kan tillen. Je houdt van dynamiek, je bent stressbestendig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Natuurlijk is actuele, vakinhoudelijke kennis van de ICT een must-have in deze functie. Daarnaast heb je een ijzersterk analytisch denkvermogen, waarmee jij makkelijk tot de kern van problemen kan komen. Wanneer je niet alleen accuraat bent, maar daarnaast ook proactief en overtuigend, lever je een belangrijke strategische bijdrage aan de verbeteringsslag die wordt gemaakt in onze organisatie. Je beschikt over een plezierige, energieke drive die een positieve flow brengt in de team(s) waarin je werkt.

Kandidaatomschrijving

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Overtuigingskracht
Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Nauwkeurigheid
Is nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden binnen gestelde normen.

De competenties worden getoetst tijdens het interview.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 14-01-2022

Sluiting inschrijving tender: 24-01-2022

Cv beoordeling: 24-01-2022

Gesprekken: tussen 26-01-2022 en 28-01-2022

Gunningsbesluit: 28-01-2022

Voorlopige gunning: 28-01-2022

Startdatum: 01-02-2022

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Chapter Lead Functioneel Applicatiebeheerder die deze organisatie zoekt?