thumbnail
Senior Adviseur Landmeetkundig domein

Kadaster

George Hintzenweg 77, 3068 AX Rotterdam, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

11-07-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

36

Het Kadaster
Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland en de daarmee samenhangende rechten, zoals eigendom en hypotheek. Als zelfstandig bestuursorgaan is dat onze wettelijke taak. Onze gegevens bieden houvast bij het onderzoeken van maatschappelijke vraagstukken, of het nu gaat om de beste route voor een nieuwe snelweg, actuele ontwikkelingen op de woningmarkt of het in beeld brengen van leegstand.

Omschrijving Operatie, Dienstverlening en Registratie (ODR)
Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. We hebben heel veel data over alles onder, op en boven de grond en willen maximale waarde halen uit deze data. Naast onze wettelijke taak, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart. 

Omschrijving project waarbinnen de inhuurkracht te werk wordt gesteld
Het Kadaster zoekt een Senior Adviseur voor het Data en Procesteam. Het landmeetkundig proces ontwerpen, beheren en bijhouden, dat is wat we doen als team. Het team bestaat uit collega adviseurs die allen een unieke expertise hebben. Het landmeetkundig proces is een deelproces binnen het Kadaster. De kunst is om deze aan te laten sluiten bij andere processen zoals het klantproces en het akteproces.

Het is van belang dat je een brede scope hebt. Je moet in de verschillende projecten de afhankelijkheden, succesfactoren en problematieken overzien. Jouw analytisch inzicht, zelf startend vermogen en de ontdekker in jou gaan je hierbij helpen. De uitdaging is om (technische) ontwikkelingen op zowel landmeetkundig maar ook op juridisch en IT vlak te implementeren in processen en regelgeving.   

De volgende specifieke kennisgebieden zijn van toepassing:

 • Kennis van projectleiding en projectmanagement;
 • Kennis van beleidsvoorbereidingen en het implementeren daarvan;
 • Kennis van (landmeetkundige)processen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn

 • Werken in een dynamische omgeving;
 • Beheer- en optimalisatie van processen;
 • Kritische houding richting kwaliteit en proces;
 • Afstemming met de verschillende stakeholders binnen het landmeetkundig domein.

Taken

 • Adviseren in verschillende innovatieve projecten (op landmeetkundig vlak);
 • Uitwerken van procesvoorstellen;
 • Verbinden van stakeholders en andere disciplines;
 • Procesontwikkeling en waarde toevoegen voor klant en eigen organisatie.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Adviseur Landmeetkundig domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.