thumbnail
WPT Endpoint Engineer

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit over 3 dagen
€ 95,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

13-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

01-08-2023

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Als Endpoint Engineer LMS (focus monitoring en beheer) ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van een Windows en Citrix omgeving met ongeveer 1500 (fysieke en virtuele) werkplekken en 200 Windows servers. Jij komt te werken in het team LMS Werkplekken, welke bestaat uit medioren en senioren.

Je zorgt samen met je andere collega’s voor een optimale werking en beschikbaarheid van de ICT-omgeving voor de meldkamers, waarbij je het niet erg vindt om langer of buitenkantoortijden te werken om dit te realiseren. Je zult met enige regelmaat op een meldkamer locatie in het land aanwezig zijn om storingen verhelpen of door proactief aanwezig te zijn storingen te voorkomen.

Naast het dagelijkse beheer zullen de taken en verantwoordelijkheden divers en uitdagend zijn. Want vanuit je expertise ben je namelijk direct betrokken bij een aantal interessante ICT-projecten zoals het aansluiten nieuwe meldkamers op het LMS ICT-platform en automatiseren van het beheer van de ICT-omgeving. Hierbij wordt jouw mening als erg waardevol gezien. Je bent altijd opzoek naar verbeteringen om de omgeving van de meldkamers zo snel, secure en stabiel mogelijk te houden

Je houd je bezig met beheerwerkzaamheden, je levert een bijdrage aan de 2e lijn ondersteuning en werk je nauw samen met collega's uit andere disciplines. Hierbij is het van groot belang dat je het leuk vindt om met je collega's te sparren over de nieuwste technologisch ontwikkelingen en hoe deze het beste ingezet kunnen gaan worden.

Het LMS WerkPlekkenTeam (WPT) biedt:

Een zeer afwisselende, brede en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is en je in contact staat met alle collegae welke de LMS (112 meldkamers) bedienen. 
Daarnaast bieden wij een professionele, dynamische en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s, een open werksfeer en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Flexibiliteit en thuis werken behoort tot de mogelijkheden. Participeren in consignatiediensten is een onderdeel van de functie. Fysieke aanwezigheid op verschillende meldkamers (verspreid door Nederland) is een vast onderdeel van de werkzaamheden.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de WPT Endpoint Engineer die deze organisatie zoekt?