thumbnail
UX designer met frontend development vaardigheden

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit vandaag
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

01-08-2022

Sluitingsdatum:

10-08-2022

Begindatum:

03-10-2022

Einddatum:

02-10-2023

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door ZZP'er uitgevoerd te worden.

De Nationale Politie kent diverse operationele systemen met daarin real-time en historische data. Als UX-designer binnen ons Scrum team ontwikkel je mee aan verschillende interne applicaties; welke diverse informatiebronnen ontsluiten om meerdere interne doeleinden/belangen te behartigen.

Binnen de Nationale Politie zijn er meerdere diensten die ondersteund worden door applicaties met soortgelijke functionaliteiten. Om het hergebruik van bestaande functionaliteit te bevorderen, werken we veel samen met verschillende interne teams. Het onderzoeken, leren van, en hergebruiken van verschillende werkwijzen behoort tot het takenpakket van onze UX-designers.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de UX designer met frontend development vaardigheden die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.