thumbnail
thumbnail
Type Script Ontwikkelaar

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit vandaag
€ 96,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

15-09-2022

Sluitingsdatum:

26-09-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren. Inzet is op projectmatige basis.

De Informatievoorziening (IV) van de Politie is aan sterke verandering onderhevig. Het huidige applicatielandschap wordt gesaneerd en oude ICT-systemen en de daaronder liggende processen worden vervangen, aangepast en/of verbeterd.

Het cluster OPP maakt onderdeel uit van het Programma Vernieuwend Registreren (PVR) en houdt zich bezig met de vernieuwing van de informatievoorziening voor operationele Politie processen (OPP). Voor het software voortbrengingsproces wordt gewerkt met Agile scrum en Kanban. In een zeer dynamische omgeving wordt van de medewerkers een flexibele opstelling, leergierige houding en doorzettersmentaliteit gevraagd.

De gevraagde functie maakt onderdeel uit van het Platformteam OPP.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Type Script Ontwikkelaar die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.