thumbnail
thumbnail
Tester Landelijk Operationeel Netwerk

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit over 6 dagen
€ 95,00
36 uur Zuid-Holland

Publicatiedatum:

20-09-2022

Sluitingsdatum:

03-10-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

30-11-2023

Uren per week:

36 uur

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

De ICT-dienst van de politie ondersteunt de operationele politie collega’s met hun dagelijkse taken zoals handhaving en opsporing. Er zijn zo’n 100 DevOps-teams elke dag hard aan het werk om de beste informatievoorziening te bieden om Nederland veilig te houden.

De Tester werkt vanuit een Agile omgeving en werkt aan de applicaties van het Landelijk Operationeel Netwerk, welke deel uitmaakt van de productielijn Verkeer en Sensing. Er is afstemming met medewerkers van beheerders en ontwikkelaars.

Het Landelijk Operationeel Netwerk ondersteunt de politie-operatie met een snel en stabiel netwerk en plaform waarop diverse applicaties draaien. Deze applicaties worden gebruikt bij Command and Control en bijvoorbeeld bij Video-surveillance. Voor het testen van nieuwe functionaliteit zijn we op zoek naar een Tester die het volgende moet realiseren:

  • Inrichten van een nieuwe Test- en Acceptatieomgeving
  • Performancetest van de hele omgeving uitvoeren en een adviesrapportage opleveren over de gevonden knelpunten qua belasting.
  • Voorbereiden en uitvoeren van geautomatiseerde testen ten behoeve van de livegang van een nieuwe applicates.
  • Geautomatiseerde testen opzetten en integreren in de CI/CD pipeline.

We gaan uit van een doorlooptijd van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging als (een of meer van) de 4 opdrachten niet zijn afgerond.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Tester Landelijk Operationeel Netwerk die deze organisatie zoekt?