thumbnail
thumbnail
Test engineer Forensische Opsporing

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Overig
Sluit over 4 dagen
€ 90,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

21-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

01-03-2023

Einddatum:

29-02-2024

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

In samenwerking met het NFI en OM ontwikkelen we een softwareoplossing, waarbij de forensisch onderzoeker de sporen kan vastleggen bij een plaats delict. Variërend van een woninginbraak, plofkraak tot moord. We willen het aantal systemen waarmee de forensisch onderzoekers werken reduceren. Daarnaast willen we alle aangetroffen monsters en sporen centraal vastleggen die naar een dader leiden. Het systeem dient ook als communicatietool tussen politie, NFI en OM. Een interessante ontwikkeling om hier, als tester, jouw steentje aan bij te dragen!

Het afgelopen jaar zijn wij gestart met de ontwikkeling van het minimal viable product. Als tester ga jij meedraaien in het scrumteam om de ontwikkelde functionaliteit te kunnen testen d.m.v. automatische tests. Dit gaat hand in hand met de ontwikkeling en het werken in sprints van 3 weken. Binnen de sprint brengen de teamleden hun individuele competenties in om tot een gezamenlijk resultaat te komen. Vanuit het overkoepelend platform binnen de politie is een visie op geautomatiseerd testen. Aan jou de vraag om dit nog verder uit te werken in samenwerking met onder andere de community of practice binnen de politie op het vakgebied van testautomatisering.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Test engineer Forensische Opsporing die deze organisatie zoekt?