thumbnail
thumbnail

Selectiepsycholoog

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
12 - 36 uur Zuid-Holland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

30 nov 2024

Uren per week:

12 - 36 uur

Publicatiedatum:

19 sept 2023

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren. Inzet is op projectmatige basis.

Een assessment kan een onderdeel zijn van het verificatiegesprek.

Voor deze opdracht is een betrouwbaarheidsonderzoek van toepassing. Een positief besluit is een vereiste voor het uitvoeren van deze opdracht.

Psychologisch onderzoeken voor de intredeselecties van de politie.

Vanwege de vervangingsvraag van 17.000 initiële medewerkers zit de politie op dit moment in de piek van de instroomopdracht. Om deze opdracht uit te kunnen voeren heeft de politie naast de eigen psychologen een poule van inhuurpsychologen nodig die voor een periode van 12 maanden de psychologische onderzoeken kunnen uitvoeren voor de intredeselecties van de politie.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Selectiepsycholoog die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.