thumbnail
thumbnail
Selectiepsycholoog

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
12 - 36 uur Zuid-Holland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

30 nov 2024

Uren per week:

12 - 36 uur

Publicatiedatum:

19 sept 2023

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren. Inzet is op projectmatige basis.

Een assessment kan een onderdeel zijn van het verificatiegesprek.

Voor deze opdracht is een betrouwbaarheidsonderzoek van toepassing. Een positief besluit is een vereiste voor het uitvoeren van deze opdracht.

Psychologisch onderzoeken voor de intredeselecties van de politie.

Vanwege de vervangingsvraag van 17.000 initiële medewerkers zit de politie op dit moment in de piek van de instroomopdracht. Om deze opdracht uit te kunnen voeren heeft de politie naast de eigen psychologen een poule van inhuurpsychologen nodig die voor een periode van 12 maanden de psychologische onderzoeken kunnen uitvoeren voor de intredeselecties van de politie.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Selectiepsycholoog die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.