thumbnail
Medewerker (trainee) Duurzaamheid

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit vandaag
€ 48,00
32 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

10-05-2022

Sluitingsdatum:

20-05-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-07-2023

Uren per week:

32

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door ZZP'er uitgevoerd te worden.

De politie is opzoek naar een medewerker die breed ingezet kan worden voor de verduurzaming van de politie! Wil jij werken aan de verduurzaming van de grootste werkgever van Nederland, met een inkoopvolume van 2,1 miljard per jaar, ongeveer 65.000 medewerkers en ongeveer 1,7 mln m2 bvo?  

De wereld om ons heen verandert in een razend snel tempo. Dit brengt nieuwe vraagstukken en uitdagingen met zich mee. De politie staat daarom voor de belangrijke opgave om de organisatie de komende jaren te verduurzamen. Hierbij gaat het onder andere over klimaat, schaarste, diversiteit, gezondheid en veiligheid. Om deze complexe opgave aan te pakken is een programma ingericht: Knooppunt Duurzaamheid.

Vanuit dit programma ga je samen met collega’s werken aan de duurzame toekomst van de organisatie. Het Knooppunt Duurzaamheid is een energiek, innovatief én ambitieus team dat functioneert als een netwerk met op dit moment een kern van 10 professionals.

Het programma bestaat uit verschillende teams die zich richten op specifieke opgaven zoals het verduurzamen van het vastgoed en de verduurzaming van ICT. In jouw rol ga jij je vooral richten op de verduurzaming Facilitaire Services, Geweldsmiddelen & -Uitrusting en Operationele middelen (FS, G&U en OM), eventueel aangevuld met vastgoed en aanbestedingstrajecten. Op FS, G&U en OM ligt de strategie en het implementatieplan klaar, nu de mensen nog voor het daadwerkelijk uitvoeren hiervan. Het knooppunt duurzaamheid is een dynamisch team waarbij er op veel verschillende onderdelen ondersteuning nodig is bij de uitwerking.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker (trainee) Duurzaamheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.