thumbnail
Lead Developer

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit morgen
€ 120,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

03-08-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

10-10-2022

Einddatum:

30-09-2023

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er tevens voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Het programmateam Helios gaat de intelligenceorganisatie helpen om doorlopend te professionaliseren. Slimme tools en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zullen hieraan bijdragen. Helios gaat er voor zorgen dat collega’s eenvoudiger en sneller een dynamische, gestructureerde informatiepositie kunnen opbouwen. Dit kan doordat beschikbare politiedata worden verzameld en geanalyseerd. Met behulp van visualisaties kunnen stakeholders in deze beelden worden meegenomen. Tijdswinst aan de voorkant betekent meer ruimte voor grondige en gedegen analyse aan de achterkant. Interventievoorstellen richten op het langdurig verstoren van criminele netwerken en criminele processen in plaats op het oplossen van incidenten. Sturingsinformatie genereren om beslissers te helpen prioriteiten te stellen in aanpak. Helios helpt daarbij. Om onze droom sneller te realiseren hebben we meer technische kennis nodig. 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Lead Developer die deze organisatie zoekt?