thumbnail
Intelligence Requirement Development Specialist (IRD specialist)

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
24 - 36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

22-06-2022

Sluitingsdatum:

29-06-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-07-2023

Uren per week:

24 - 36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

Om doorlopend inzicht te krijgen in internationale dreigingen, kwetsbaarheden en vatbaarheden in onze samenleving en de wijze waarop daar vervolgens misbruik gemaakt door criminelen om de machtspositie te vergroten en maximaal crimineel geld te verdienen, krijgt een toekomstbestendige intelligence functie bij het MIT vorm. Deze functie betreft een samenspel van verschillende analyse kwaliteiten die als team vanuit ieders invalshoek en expertise in een state of the art analytisch werk- en denk proces intelligencebeelden integreert en actualiseert zodat er voorstellend en voorspellend vermogen ontstaat.

De ontwikkeling van een dergelijk intelligence functie vraagt tijd en ruimte om te kunnen bouwen aan een voor de buitenwereld nieuw concept in de aanpak van ondermijning.  Tegelijkertijd vraagt de politiek bestuurlijke context om zichtbaarheid van het MIT en het behalen van concrete resultaten.Om het verschil te kunnen maken met intelligence vraagt dit om een impuls van beschikbaarheid in taakvolwassen expertise in de operationele context. Expertise die ook bijdraagt aan het versneld ' on the job' trainen van van geworven functionarissen voor het leggen van het fundament voor een goede intelligence functie. 

Het MIT is dan ook op zoek naar 2 IRD specialisten die aan deze opdracht een bijdrage kunnen leveren. Deze specialiten zijn gericht op vraagarticulatie van de besluitvormer en de vertaling naar de intelligence opgave en benodigde te raadplegen bronnen. 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Intelligence Requirement Development Specialist (IRD specialist) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.