thumbnail
thumbnail

Senior projectleider openbare ruimte

Huizen

Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32-36 Noord-Holland

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

1 aug 2025

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Opdrachtgever
Wij zijn er voor onze inwoners. Jouw bijdrage voor de inwoners, de samenleving en de organisatie wordt gezien en gewaardeerd. De lijnen zijn kort en Huizen is tegelijkertijd groot genoeg om impact te maken. We stimuleren jou om verantwoordelijkheid te nemen voor je werk en je krijgt volop ruimte om jouw talenten in te zetten en te ontwikkelen. Leren en ontwikkelen zijn vanzelfsprekend onderdeel van werken in Huizen. Net als plezier! We waarderen goede ideeën en goed werk en zijn eerlijk over waar het beter kan. 

Fysiek domein
Het Fysiek domein, bestaande uit de afdelingen Omgeving en Openbare werken, is zich in Huizen volop aan het ontwikkelen. Deze afdelingen werken intensief samen en de formatie, projecten en bedrijfsvoering worden steeds meer op orde gebracht. Met de verdere ontwikkeling van assetmanagement, datagericht werken en onder meer nieuwe Omgevingswet zetten we flink in op de digitale transformatie. De gemeente ontwikkelt zich daarmee richting een open en betrouwbare digitale dienstverlener die samen met partners innovatieve oplossingen en diensten levert aan de lokale samenleving.

Opdracht
De afgelopen jaren is in Huizen gewerkt aan de voorbereiding van de renovatie van de openbare ruimte in de jaren ‘70 wijk Stad en Lande. Het project komt nu in de realisatiefase. Het gemeentebestuur heeft ervoor gekozen de wijk integraal op te knappen, van riolering tot vergroening, van parkeren tot afkoppelen. Dit alles om de wijk klaar maken voor de toekomst en met een belangrijke rol voor de bewoners in de participatie. Daarom is gekozen voor een bouwteamconstructie. Het is de eerste wijk in de gemeente Huizen die zo ingrijpend, integraal, klimaatadaptief en toekomstgericht wordt omgevormd. Het is een prachtig modelproject voor  volgende wijkrenovaties. zoeken een projectleider die het impactvolle project naar realisatie gaat leiden en dit met alle betrokkenen, extern en intern, succesvol gaat realiseren.

Minimumeisen / knock-outcriteria
1. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Uiterlijk beschikbaar per 1 augustus 2024 voor 32 tot 36 uur per week;
3. Minimaal 6 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider, projectmanager en/of programmamanager op het terrein van civiele techniek en of cultuurtechniek.

Gunningscriteria (weging totaal 100 punten)
4. Aantoonbare werkervaring met bewonersparticipatie in de afgelopen 5 jaar(benoem dit duidelijk in het cv)(30 punten);
5. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar bij een gemeente;(15 punten)
6. Aantoonbare werkervaring in een gemeentelijke organisatie die nog in ontwikkeling is (benoem dit duidelijk in het cv)(15 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 12 jaar als projectleider openbare ruimte binnen een gemeente (20 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met een civiel- en/of cultuurtechnische bouwteamconstructie (20 punten).

Competenties

  • Je bent resultaatgericht voor het projectteam en voor de omgeving daarvan;

  • Je bent communicatief sterk en gericht op samenwerken met betrokkenen;

  • Je weet anderen op een prettige manier mee te nemen, te motiveren en te overtuigen;

  • Je weet in een omgeving waarin veel verschillende belangen spelen en die nog ontwikkelende is het gezamenlijke resultaat opgewekt te bereiken;

  • Je bent omgevingsbewust, betrokken en hebt een goed inzicht in en gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen;

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De fysieke gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 18 juli 2024 tussen 11:00 uur en 15:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 17 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp´er

  • De aanbestedende dienst vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Senior projectleider openbare ruimte die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.