thumbnail
thumbnail
1e lijn Helpdeskmedewerker ICT

gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Stationsstraat 18, 9285 NH Buitenpost, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 75,00
32 uur Friesland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

31 mei 2024

Uren per week:

32 uur

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
De werkmaatschappij 8KTD voert werkzaamheden uit voor de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Het team Informatisering en Automatisering levert diensten aan ongeveer 800 medewerkers en verzorgt de ICT-omgeving in 10 gebouwen met werkplekken. Het team ontwikkelt zich naar een professionele service-organisatie, waarbij het tijd- en plaatsonafhankelijk werken inmiddels standaard is.  

De gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel werken samen in een werkmaatschappij. Dat gaat veranderen. Recent is in beide gemeenteraden uitgesproken de samenwerking in de werkmaatschappij te willen beëindigen. Hoe dit precies vorm krijgt wordt verder uitgewerkt. Het is een onzekere tijd, ook voor de medewerkers.

Als 1e lijn Helpdesk Medewerker ICT ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende meldingen en verzoeken voor alle facetten van de IT. Jij behandelt de 1e lijn gebruikersvragen en ook de incidenten van standaard kantoortoepassingen. Je analyseert deze vragen en registreert ze als incident in het systeem. Je vindt het een uitdaging om problemen op te lossen en de gebruiker van dienst te zijn. Daarbij heb je oog voor de afgesproken processen die gericht zijn op efficiency van de afhandeling van de meldingen. Vragen die jij niet kan afhandelen zet je door naar de 2e lijn.

Je werkzaamheden vinden plaats tijdens de openingstijden van onze gemeenten. Daarnaast ben je bereid om af en toe op een avond of in het weekend te werken.

De medewerker is verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende meldingen en verzoeken voor alle facetten van de IT.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 december 2023 tot en met 31 mei 2024 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Kandidaat heeft MBO+ werk- en denkniveau (aantoonbaar middels cv.)

  • Ervaring met TopDesk, MS-office 365, MS-Windows.

  • Aantoonbare kennis van ICT en affiniteit met technische systemen en applicaties.

Gunningscriteria

  • Positieve houding ten opzichte van de Friese taal, waarbij passieve beheersing een pré is.

  • Kandidaat heeft ervaring met het in kaart brengen van 1e lijnprocessen.

  • Flexibiliteit ten aanzien van de werktijden en werkdagen is gewenst.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de 1e lijn Helpdeskmedewerker ICT die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.