thumbnail
thumbnail
Projectleider gebiedsontwikkeling

Gemeente Zaltbommel

Hogeweg 11, 5301 LB Zaltbommel, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 2 dagen
€ 100,00
32-36 uur. Alleen gedeclareerde en geaccordeerde uren worden betaald. Gelderland

Publicatiedatum:

13-09-2022

Sluitingsdatum:

28-09-2022

Begindatum:

01-11-2022

Einddatum:

31-10-2023

Uren per week:

32-36 uur. Alleen gedeclareerde en geaccordeerde uren worden betaald.

Werken voor  de gemeente Zaltbommel betekent werken voor een kleine stad die in veel zaken groot is. En er is meer dan de stad; een buitengebied van 11 dorpen met bruisende ontwikkelingen, levendige woonwijken, veel bedrijvigheid, moderne voorzieningen, schitterende monumenten én een rijke (cultuur)historie. 

In deze opdracht krijg je als projectleider gebiedsontwikkeling veel ruimte voor je eigen inbreng en initiatief en leid je specifieke ruimtelijke projecten vanuit het team Realisatie, binnen de afdeling Realisatie en Beheer. De projecten zijn lopende projecten waarbij de projectleiding opnieuw aanbesteed moet worden. Het betreffen met name de projecten:

  • Herontwikkeling voormalig zwembad en sporthal Thorbeckestraat Zaltbommel (bestemmingsplan thans in procedure)
  • Gebiedsontwikkeling Spellewaard-West (definitiefase)
  • Ontwikkeling Waluwe III (bestemmingsplan in procedure)
  • Ontwikkeling flexwoningen door woningbouwcorporatie
  • Gebiedsontwikkeling Brakel-West (definitiefase/grondverwerving)

Je coördineert vanuit een regisseursrol de werkzaamheden van voorbereiding, via aanbesteding tot uitvoering. Je luistert naar de verschillende belangen van bijvoorbeeld inwoners en bedrijven en weet met deze informatie een breed gedragen eindproduct op te leveren. Je houdt hierbij de doorlooptijden, randvoorwaarden en benodigde financiële middelen in de gaten en komt met oplossingen wanneer iets uit de pas dreigt te lopen.

Profiel van de kandidaat projectleider gebiedsontwikkeling

Wij zoeken een ervaren projectleider met goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis prestatiedrang, durf, teamgeest en flexibiliteit. Je kunt buiten de lijnen kleuren en bent bereid om grenzen van het mogelijke op te zoeken. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie in onze regio. Je hebt de nodige ervaring als projectleider bij gebiedsontwikkelingen.  

Naast een flexibele houding en een goede uitvoering van de inhoudelijke taken, verwachten wij dat je buiten de gebaande paden kunt denken en denkt in mogelijkheden en creatieve oplossingen volgens het principe van het boerenverstand. Belangrijk in deze functie zijn een goed ontwikkeld gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider gebiedsontwikkeling die deze organisatie zoekt?