thumbnail
Senior burger- en publiekszaken

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
24-36 uur per week Friesland

Publicatiedatum:

16-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

31-03-2023

Uren per week:

24-36 uur per week

Jij zorgt ervoor dat de dienstverlening in de gemeente Weststellingwerf optimaal is. Dat betekent dat je je bezig houdt met de beleidsontwikkeling- en advisering op het terrein van burgerzaken en publiekszaken. Het verder professionaliseren van de dienstverlenging door trends en ontwikkelingen te vertalen naar de dienstverlening in de organisatie is jouw hoogste prioriteit.

De inhoud van je werk

Je houdt je bezig met de werkprocessen van burgerzaken inclusief het beheer van de gemeentelijke begraafplaatsen. Je behandelt complexe aanvragen en/of verzoeken op het terrein van burgerzaken. Ook behandel je vragen/opdrachten m.b.t. toepassing van internationaal privaatrecht, Wet bescherming persoonsgegevens en verstrekt informatie over alle producten van burgerzaken. Daarnaast houd je je concreet bezig met:

  • Het bewaken van de jaarplanning en ben je eindverantwoordelijk voor de roosters van het team.
  • Het adviseren en rapporteren over de jaarlijks BRP- en PNIK audit.
  • Het bewaken van de werkprocessen en werkbeschrijvingen van het team.
  • Het organiseren van de verkiezingen.
  • Het verder professionaliseren van de dienstverlening in de organisatie.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden. We zijn een open organisatie met veel ruimte voor talent en talentontwikkeling.

Je komt te werken in het gemeentehuis van Wolvega op de begane grond. Binnen het team publiek en communicatie heerst een informele sfeer. We werken met elkaar aan een goede dienstverlening richting onze inwoner en proberen deze dienstverlening  met elkaar te professionaliseren.

Wil je weten waarom je toekomstige collega's stiekem trots zijn op de gemeente en wat ze te vertellen hebben over hun werk? Neem dan een kijkje op werkenbij.weststellingwerf.nl.

Wat breng je mee?

Het enthousiasmeren en verbinden van medewerkers is jou op het lijf geschreven. Je bent pragmatisch ingesteld en bent in staat ad hoc oplossingen te organiseren.

Jij bent positief, kritisch en ondernemend waarmee jij ons team goed aanvult. Daarnaast weet je hoe we de dienstverlening kunnen neerzetten en professionaliseren. Je bent flexibel, resultaatgericht en bent een echte doorzetter. Daarnaast heb je:

  • Een relevant Hbo-diploma (bij voorkeur richting dienstverlenging).
  • Ten minste 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van burger- en publiekszaken.
  • Ervaring met het organiseren van verkiezingen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior burger- en publiekszaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.