thumbnail
thumbnail
Werkmatcher Matchplein

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€70
32-36 Utrecht

Begindatum:

16 sept 2023

Einddatum:

31 mrt 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

15 sept 2023

Werkmatcher Matchplein
Periode: direct tot 31-3-2024, met optie tot verlenging
Belasting: 32-36 uur per week gemiddeld
Tarief: maximaal 70,=. euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Als werkmatcher matchplein lever je een waardevolle bijdrage aan de Utrechtste maatschappij. Het Matchplein van de Gemeente Utrecht helpt inwoners met en zonder bijstandsuitkering om weer aan de slag te gaan met een baan of opleiding.
Ons team Matchplein - Acquisitie & Matching zoekt een enthousiaste collega!!

Dit is je werk
Het uiteindelijke doel van jouw functie is dat meer inwoners meedoen op de arbeidsmarkt, waardoor meer inwoners financieel zelfstandig zijn. Vanuit je werkvoorraad stimuleer en activeer je inwoners bij het maken van de volgende stap in hun re-integratie. Je voert intakegesprekken met werkzoekenden die de stap naar werk willen maken. Daarnaast spreek je de inwoners in je werkvoorraad regelmatig. Je kunt je gesprekvoering zo inzetten dat je inwoners weet te motiveren om de match op werk te kunnen maken.
Wij ondersteunen inwoners die (tijdelijk) geen werk hebben en/of een laag inkomen hebben. Wij willen inwoners helpen financieel zelfstandig te zijn en te blijven, zodat zij actief mee kunnen doen in de samenleving. Maak jij de match op de vacature, waardoor de inwoner financieel zelfstandige is en een tevreden werkgever hebben?
Natuurlijk zorg je ook voor een uitstekende administratieve verwerking. Je legt alles zorgvuldig vast in concrete afspraken die je monitort en waarbij je actief stuurt op de navolging. Indien nodig spreek je de inwoner aan op de verantwoordelijkheid waarbij je heldere afspraken maakt met de inwoner.

Dit is je werkplek
Bij Werk en Inkomen (WenI) werken enthousiaste mensen die elke dag iets willen betekenen voor de inwoners van de stad.

Wij ondersteunen inwoners die (tijdelijk) geen werk hebben en/of een laag inkomen hebben. Die ondersteuning bieden we op meerdere vlakken. Denk aan; het verstrekken van bijstandsuitkeringen, het aanbieden van re-integratietrajecten om mensen weer aan het werk te helpen, het verstrekken van andere financiele regelingen en hulp aan mensen met een schuldenproblematiek. Wij willen inwoners helpen financieel zelfstandig te zijn en te blijven, zodat zij actief mee kunnen doen in de samenleving. Daarnaast ondersteunen wij werkgevers in hun personeelsbehoefte door passende vacatures te realiseren die geschikt zijn voor de inwoners die wij helpen. Ook adviseren wij hen over de verschillende mogelijkheden en regelingen die er bestaan.
De gemeente Utrecht biedt ruimte aan iedereen. We zien talent als basis en diversiteit als kracht om samen betere resultaten te behalen. We zijn benieuwd naar wie jij bent. Voor jou is er plek bij de unit Werk binnen de afdeling Werk en Inkomen.
We zetten iedereen in zijn kracht. Iedereen heeft een specifiek talent en we kijken wat er nodig is om samen de teamdoelen te bereiken. Zo zorgen we ervoor dat ieders potentie optimaal benut wordt en jij kan doen wat je echt leuk vindt!
Binnen Acquisitie en Matchen werken wij in gemixte teams, waarin werkmatchers, bedrijfsadviseurs en jobhunters gezamenlijk werken om de inwoners van Utrecht weer mee te laten doen op de arbeidsmarkt.

Dit breng je mee

 • HBO werk- en denkniveau

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het matchen van kandidaten

 • Je hebt bij voorkeur kennis van de Utrechtse arbeidsmarkt

 • Je hebt bij voorkeur gemeentelijke ervaring

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep bijstandsgerechtigden, voor

 • Ervaring met caseloadbeheer

 • Communicatief vaardig

 • Empathische vermogen

 • Resultaatgericht

 • Administratief sterk

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland op in de week van 25 september. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden. Hybride werken is in overleg mogelijk.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.


Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Werkmatcher Matchplein die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.