thumbnail
thumbnail
Senior Adresonderzoeker Burgerzaken (2x)

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
€65
32-36 Utrecht

Publicatiedatum:

17-01-2023

Sluitingsdatum:

26-01-2023

Begindatum:

01-02-2023

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

32-36

Senior adresonderzoeker Burgerzaken (2X)
Periode: zsm tot 31 augustus 2023 met 18 verlengopties van 1 maand (maximaal 24 maanden inhuurtermijn)
Belasting: 32 - 36 uur per week gemiddeld
Tarief: 65,- inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Burgerzaken is de beheerder van identiteiten, expert in persoonsinformatie en het kloppend hart van de Utrechtse dienstverlening. De afdeling is een proactieve en klantgerichte organisatie, die binnen de kaders van wet- en regelgeving, producten en diensten op een innovatieve en kwalitatief hoogwaardige wijze verlenen met enthousiaste en deskundige medewerkers. Het team Adresonderzoek, onderdeel van Burgerzaken, heeft als belangrijkste taak dat de BRP op orde is. Oftewel: de juiste persoon op het juiste adres staat ingeschreven. De functie maakt onderdeel uit van het team Kennis en Kwaliteit van de afdeling Burgerzaken, dat bestaat uit (senior) adresonderzoekers, vakspecialisten Burgerzaken, juristen en beleidsmedewerkers.

Je taken zijn:

 • Analyseren en rapporteren van signalen omtrent juistheid van BRP gegeven;

 • Onderzoek doen naar juiste adresgegevens van inwoners, waarbij gebruik gemaakt wordt van deskresearch, maar huisbezoek ook onderdeel kan zijn;

 • Het opstarten, uitvoeren en beeindigen van adresonderzoeken in Key 2 Burgerzaken;

 • Het opstarten en beoordelen van aanvragen briefadressen;

 • Het analyseren en beoordelen van de verlengingen briefadressen;

 • Het opstellen en versturen van (standaard)brieven, voornemens en besluiten;

Jij bent:
Je bent in staat problemen te signaleren, op te sporen en hiervan de mogelijke oorzaken te onderzoeken. Je kan resultaatgericht werken aan de hand van concrete doelen. Daarnaast vind je het leuk om in een team te werken en zo een bijdrage te leveren aan een gezamenlijk resultaat. Ook sta je stevig in jouw schoenen en schrik je niet van verbale agressie. Tot slot houd je van veelvuldig klantcontact en ben je in staat om verschillende gesprekstechnieken toe te passen.

Concreet heb jij:

 • Mbo werk- en denkniveau;

 • Ervaring met het uitvoeren van adresonderzoeken en/of briefadressen;

 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en in staat om te communiceren met verschillende partijen. Hierbij kan je denken aan de communicatie naar de inwoner en de interne communicatie;

 • Je bent stressbestendig en je schrikt niet van verbale agressie;

 • Gedegen kennis van computersystemen, alsmede een goede typevaardigheid;

 • Ervaring met het werken in Key2 Burgerzaken.

Goed om te weten:
Er is geen mogelijkheid om te parkeren bij het Stadskantoor. Wel zijn we met OV prima te bereiken.
De gesprekken worden gevoerd op 1 en/of 2 februari. De manager neemt contact op indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich steeds het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Senior Adresonderzoeker Burgerzaken (2x) die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.