thumbnail
thumbnail
Junior adviseur Tijdelijke verkeersmaatregelen

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€75
32-36 Utrecht

Publicatiedatum:

15-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

30-09-2023

Junior adviseur Tijdelijke verkeersmaatregelen
Periode: Vanaf 3 april 2023 tot 30 september 2023 (Mogelijke verlenging)
Belasting: 32-36 uur per week gemiddeld
Tarief: Maximaal 75,- inclusief reiskosten, exclusief BTW
Let op: Een detavast constructie behoort tot de mogelijkheden. De manager wenst de kandidaat in dat geval na een half jaar kosteloos te kunnen overnemen. Graag in de motivatie aangeven of op de offerte deze constructie van toepassing is.

Korte beschrijving speelveld
Utrecht heeft te maken met een hoge druk op het wegennet in en om de stad. Tegelijk zijn er veel bouwactiviteiten, herinrichtingen van wegen, evenementen, onderhoud en andere ontwikkelingen die tijdelijk verkeershinder (kunnen) veroorzaken. Om inzage te krijgen in alle verkeershinder in de stad werken we met een centraal systeem (MELVIN) voor de coordinatie van alle tijdelijke verkeerssituaties in de stad. Het team Tijdelijke verkeersmaatregelen Utrecht (TVU) is verantwoordelijk voor de juiste inhoudelijke adviezen over afsluitingen en omleidingen waarmee de verkeershinder zo beperkt mogelijk blijft.

Je werkzaamheden bestaan uit:
 • Alle noodzakelijke informatie in het systeem MELVIN beheren binnen de deadlines die vaak gelden;
 • Toetsen, beoordelen en adviseren over tijdelijke verkeersmaatregelen, afsluitingen en omleidingen bij werkzaamheden en/of evenementen binnen de gestelde Utrechtse beleidskaders;
 • Opbreekvergunningen en evenementvergunningen toetsen en van een advies voorzien over de tijdelijke bereikbaarheid en de eventuele tijdelijke verkeersmaatregelen.
 • Het bijhouden van de TVU-mailbox waarin aanvragen worden gedaan over o.a. tijdelijke verkeersmaatregelen, het plaatsen van objecten in de openbare ruimte, exceptionele transporten, verhuizingen etc.
 • Informatie geven over de tijdelijke verkeershinder in de regio Utrecht en overleggen met onze collegas in de regio;
 • Informatie geven over tijdelijke verkeersmaatregelen in de gemeente Utrecht door o.a. de website up-to-date te houden en telefonische vragen van bijvoorbeeld bewoners en/of collegas te beantwoorden;
 • Een actieve rol hebben bij implementatie van noodzakelijke innovaties.

Verder vragen wij:
 • Hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb jij een afgeronde studie verkeerskunde of vergelijkbaar;
 • Je hebt gevoel (en liefst ook wat ervaring) met het werken in een grotere overheidsorganisatie. Dat betekent dat je politiek-bestuurlijk sensitief bent en weet wat opgavegericht werken inhoudt;
 • Je hebt het liefst enige ervaring door middel van stage, meekijken of werken met verkeersmaatregelen in de brede zin van het woord.
 • Het is een pre wanneer je topografische kennis van een grote stad, als de stad Utrecht, hebt.

Goed om te weten:
De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 27 of 28 maart.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Junior adviseur Tijdelijke verkeersmaatregelen die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.