thumbnail
thumbnail

Adviseur Groen

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
24-36 Utrecht

Begindatum:

16 jul 2024

Einddatum:

1 jul 2025

Uren per week:

24-36

Publicatiedatum:

2 jul 2024

Adviseur Groen
Periode: zsm tot juli 2025, met mogelijke opties tot verlenging
Belasting: 24 - 36 uur per week gemiddeld
Tarief: max. 95 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW
(Functieschaal 10)

Korte beschrijving speelveld
Creatieve Adviseur Groen gezocht, Utrecht heeft jou nodig!

Als Adviseur Groen bij Stadsingenieurs van de gemeente Utrecht werk je samen met de ontwerpers, collegas van beheer en andere afdelingen aan inrichtingsplannen voor de openbare ruimte. Het team Groen bestaat uit 7 (Senior) Adviseurs Groen en een Projectvoorbereider Groen. We werken met een projectenstructuur.
We houden ons bezig met de unieke combinatie van kennis en techniek van en voor de stad. Onze belangrijkste taak is het leveren van (ruimtelijke) expertise voor projecten gericht op duurzame ontwikkeling, inrichting en groot onderhoud van de openbare ruimte. Zowel onder- als bovengronds. Kijk voor meer informatie over de afdeling Stadsingenieurs op: Bouw en techniek - Gemeente Utrecht (werkenbijutrecht.nl)

Dit is je werk

 • Advisering bomen, heesters en overig groen in projecten;

 • Voorbereiden en aanvragen velvergunningen en provinciale meldingen houtopstanden;

 • Advies, uitvraag en controle BEAs, bomeninventarisaties en overige boomtechnische adviezen;

 • Uitvraag en controle groenwerk aan (raamcontract) aannemers;

 • Advies groeiplaatsen;

 • Advies Wet Natuurbescherming en F&F Quickscans.Dit vragen we van je

 • hbo werk- en denkniveau met kennis van het vakgebied groen;

 • Je hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied;

 • Bij voorkeur heb je aantoonbare Gemeentelijke werkervaring

 • Je bent bij voorkeur afgestudeerd als groeningenieur (bijvoorbeeld Hogeschool Van Hall Larenstein of een vergelijkbare opleiding);

 • Je weet zelfstandig groenadviezen op te stellen;

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • Proactieve werkhouding en gemakkelijk om mee te communiceren.Verder kun je je herkennen in de volgende competenties/vaardigheden:

 • Sterk analytische vermogen: je houdt rekening met de complexiteit van de stad.

 • Communicatie kracht: je kunt jouw visie goed overbrengen richting collegas, het projectteam, aannemers, bewoners, e.d.

 • Initiatief nemen/proactieve werkhouding: er moeten keuzes gemaakt worden waarvoor je je mening geeft en acties voor onderneemt.


Als gemeente Utrecht geloven wij dat een diverse organisatie zorgt voor meer innovatie, creativiteit en een betere samenwerking. Om die reden streven wij ernaar om een zon inclusief mogelijke organisatie te zijn. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Lees dat op deze pagina.

Goed om te weten:
Gesprekken worden waarschijnlijk gepland op 18/19 juli of in het begin van de week van 22 juli. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Adviseur Groen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.