thumbnail
thumbnail

Medewerker KCC

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
40
24 Noord-Brabant

Begindatum:

29 jul 2024

Einddatum:

3 jan 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

9 jul 2024

Type inzet
In verband met de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) kan, vanwege de aard van de opdracht, deze opdracht niet ingevuld worden door een ZZP’er.

Omschrijving van de opdracht
De gemeente Roosendaal is op zoek naar een enthousiaste

KCC medewerker
(tussen 16 en 24 uru flexibel beschikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 17 uur)

Jouw nieuwe baan
Binnen de gemeente Roosendaal is het KlantContactCentrum (KCC) het telefonisch visitekaartje. Het KCC beantwoordt ruim 65% van de vragen die burgers aan de gemeente stellen. Er wordt pas doorverbonden naar de vakafdeling als de medewerker KCC de vraag niet zelf kan beantwoorden. Voor collega’s die niet bereikbaar zijn, maakt het KCC-terugbelnotities. Daarnaast beantwoordt het KCC ook vragen via Whatsapp.

Jouw kracht

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau

  • Je hebt kennis van en bent vertrouwd met de gebruikelijke kantoorapplicaties

  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal

  • Je beschikt over een redelijke mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse en Duitse taal

  • Je bent flexibel inzetbaar

Wij zijn Roosendaal
Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers over het algemeen zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden.

Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Medewerker KCC die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.