thumbnail
thumbnail
Medewerker Informatie Beheer milieuvergunningen

Gemeente Roosendaal

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Informatiemanagement
Sluit over 7 dagen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

25-01-2023

Sluitingsdatum:

04-02-2023

Begindatum:

01-03-2023

Einddatum:

31-01-2024

Uren per week:

36
Medewerker Informatie Beheer (voorheen 'DIV') Milieuvergunningen, 36 uur per week

“Uitvoerende en klantgerichte Informatiebeheerder die verantwoordelijk is voor de informatie- en archiefproducten.”

Jouw nieuwe baan
Het team Informatie Beheer bestaat uit Informatiebeheerders, Kwaliteitsbeheerders en Adviseurs Informatiebeheer. De missie van Informatie Beheer is om een kwalitatief hoogwaardig digitale informatievoorziening te realiseren en in stand te houden binnen de gemeentelijke organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en validiteit van documentaire informatie- en archiefproducten. Ons vakgebied is in beweging. Door allerlei ontwikkelingen staan we voor grote opgaven om ervoor te blijven zorgen dat de gemeente betrouwbaar en transparant blijft. Daarom starten we binnenkort met een aantal projecten die onze informatiehuishouding naar een hoger niveau zal tillen.
Eén van deze projecten is “achterstanden milieuvergunningen” in Zaaksysteem/Geobrowser.
Je gaat je daarbij onder andere bezig houden met het registreren / verwerken van (digitale) producten (controles, meldingen e.d.) milieuvergunningen in Geobrowser en Zaaksysteem. Het opschonen van analoge dossiers milieuvergunningen, en deze digitaliseren en registreren in Geobrowser en Zaaksysteem;
Daarnaast werk je collega’s Informatiebeheer in op taken m.b.t. de milieuvergunningen.

Jouw kracht
Je bent iemand die erg gedreven is, de handen uit de mouwen steekt en veel affiniteit heeft met (digitale) administratieve werkzaamheden. Kennis van milieuvergunningen is een pré maar kennis van postregistratie is een eis. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die gemeentelijke relevante werkervaring heeft van minimaal 1 - 3 jaar. Uiteraard dien je ook zelfstandig in het team te kunnen functioneren. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau. Een afgeronde opleiding bijv. SOD1 is gewenst.  Je bent communicatief vaardig, proactief en initiatiefrijk en resultaatgericht.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Informatie Beheer milieuvergunningen die deze organisatie zoekt?