thumbnail
Vergunningverlener Wabo

Gemeente Oosterhout

Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout, Nederland

Sluit over 3 dagen
-
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

04-08-2022

Sluitingsdatum:

14-08-2022

Begindatum:

22-08-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

36
Vergunningverlener Bouw

De uitdaging en je rol:

Oosterhout heeft ambities voor 2030. Fijn wonen voor jonge gezinnen. Een arbeidsmarkt die inwoners en ondernemers kansen biedt. En een omgeving die bezoekers aantrekkelijk vinden.
Als vergunningverlener houd je je bezig met vergunningverlenende taken binnen het vakgebied voortkomend uit de WABO. Tevens informeer je belanghebbenden over toepassing van wet- en regelgeving, verheldert de vraagstelling en verwijst gericht naar mogelijkheden. Je verzamelt en toetst gegevens en omstandigheden, neemt besluiten binnen de geldende regelgeving en communiceert dit helder naar zowel intern als extern belanghebbenden. Je handelt brieven, klachten en andere administratieve werkzaamheden af en draagt bij aan de afhandeling van bezwaarschriften. Je volgt ontwikkelingen in de wet- en regelgeving van het vakgebied WABO en de Omgevingswet die relevant zijn voor de actualiteit van het gemeentelijke beleid en adviseert het management hierover. Je denkt graag actief mee en zoekt naar oplossingen. Je denkt mee over hoe we onze dienstverlening beter en effectiever in kunnen richten. Zo krijgen we meer elkaar!

Jouw kwaliteiten:
  • We zijn op zoek naar iemand met een HBO- denk- en werkniveau (bijvoorbeeld HBO Bouwkunde, met aanvulling ABWI, ABWII) en minimaal een jaar ervaring in het vakgebied;
  • Daarnaast heb je een duidelijke visie op de Omgevingswet en de gevolgen voor het vakgebied die daarmee samenhangen.
  • Je hebt de juiste kennis en ervaring om aanvraagprocedures in zowel technische als procedurele en juridische zin te begeleiden en aan te sturen.
  • Je hebt een luisterende en lerende werkhouding, een zelfstandige en effectieve werkwijze die anderen in de organisatie inspireert en helpt prioriteiten te stellen en gestelde doelen te realiseren.
  •  Je benadert uitdagingen zoveel mogelijk vanuit verschillende oplossingsrichtingen en toont initiatief.
  • Je bent goed in staat om helder en duidelijk te communiceren;
  • Zelfstandig werken, doortastend en stressbestendig zijn woorden die jou omschrijven.

Overige Info:

- Aanleveren VOG verklaring
- Thuiswerken in overleg 
- Vacature is NIET geschikt voor ZZP- er
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Vergunningverlener Wabo die deze organisatie zoekt?