thumbnail
thumbnail
Verbinder

Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Friesland

Begindatum:

11 dec 2023

Einddatum:

30 nov 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

14 nov 2023

Aanjager werkgeversaanpak basisvaardigheden 
Wil jij de persoonlijke werksituatie van inwoners van alle 18 Friese gemeenten verbeteren met je creativiteit en flexibele opstelling? Ben jij de verbinder die kansen weet om te zetten in concrete acties? Dan zoeken we jou! 

In Fryslân heeft 13% van de inwoners moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Ook hebben zij moeite met het omgaan met computer en smartphone. Meer dan de helft van deze doelgroep werkt.  

Werk met ons mee aan betere geletterdheid! 
Als Aanjager Geletterdheid ga je aan de slag in de provincie Fryslân. Je bezoekt daar zoveel mogelijk bedrijven en instellingen en maakt laaggeletterdheid bespreekbaar. Je laat zien dat het verbeteren van de vaardigheden van de medewerkers kan leiden tot een lager ziekteverzuim, een betere binding met de werkgever en een betere persoonlijke weerbaarheid, zowel op het werk als privé. 

Ook ondersteun je de organisaties met concrete plannen om de geletterdheid van hun medewerkers te verbeteren. Uit een bestaand assortiment aan cursussen en opleidingen stel je aanbod op maat samen en informeer je de werkgevers over diverse mogelijkheden, subsidies en loketten die voor hen binnen de regio beschikbaar zijn. Denk hierbij aan Digi-Taalhuizen en werkpleinen op diverse locaties. Verder ga je op zoek naar de verbinding met regionale partners zoals Fryslân werkt!, de leer-werkloketten, gemeenten en vele anderen. 

Functie-eisen:

 • Je bent maatschappelijk betrokken, hebt economisch inzicht en wilt graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de basisvaardigheden bij werknemers. 

 • Je ondersteunt werkgevers in het verbeteren van de basisvaardigheden van hun werknemers en zorgt dat dit onder de aandacht komt bij werkgevers binnen arbeidsmarktregio Fryslân. 

 • Je kunt gesprekken voeren op veel verschillende niveaus; met zowel de werkgevers (direct leidinggevenden, HR adviseurs en directeur-eigenaren) als de werknemers en werkzoekenden.

 • Je kunt goed organiseren en concrete afspraken maken met werkgevers

 • Je kunt het belang van betere basisvaardigheden goed overbrengen en anderen enthousiast maken om er mee aan de slag te gaan, zodat zij willen profiteren van de persoonlijke en zakelijke voordelen. 

 • Je kunt goed samenwerken met relevante partners in Fryslân.

Onze voorkeuren 

 • Actuele kennis over activiteiten binnen Fryslân

 • Kennis over geletterdheid/basisvaardigheden

 • Kennis over het maatschappelijk en sociaal domein van gemeente

 • Relevante contacten in het bedrijfsleven verdeeld over verschillende branches

 • Ervaring met subsidiemogelijkheden en eventueel kennis om hierover te adviseren

 • Je beschikt over relevante werkervaring 

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 28 november, met een mogelijk tweede gesprek op donderdag 30 november.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Verbinder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.