thumbnail
Projectleider fysiek domein

gemeente Heerenveen

Crackstraat 2, 8441 ES Heerenveen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 130,00
36 Friesland

Publicatiedatum:

04-05-2022

Sluitingsdatum:

15-05-2022

Begindatum:

30-05-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

36

Wij zijn voor het team Wonen en Leven van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling per direct op zoek naar een enthousiaste projectmanager fysieke domein voor 36 uur per week (kleine afwijking bespreekbaar). Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie tot het einde van het jaar, met een optie tot verlenging.

Je functie

Je bent projectleider van verschillende ontwikkelprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van projecten van derden vanaf de start tot de afronding of realisatie.

Daarnaast houd je je bezig met:

 • Het opstellen en bewaken van projectplannen en tijdsplanning, overleg met collega’s en externe betrokkenen en aansturing van externe specialisten
 • Je voert planologische procedures zelf en zelfstandig uit
 • Je maakt afspraken en vindt het vanzelfsprekend deze na te komen en verwacht van anderen hetzelfde
 • Je draagt zorg voor heldere communicatie over de voorgang van projecten
 • je neemt interne en externe betrokkenen mee en zorgt ervoor dat ze goed aangehaakt zijn.
 • Je koppelt je beslismomenten en resultaten tijdig terug aan onze bestuurders.

De afdeling

De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling faciliteert en stimuleert ontwikkelingen op het brede terrein van de fysieke leefomgeving, economische zaken en leefbaarheid. Via gericht beleid en projecten levert de afdeling een leidende bijdrage aan de ontwikkeling van de gemeente Heerenveen. De gemeente Heerenveen heeft diverse fysieke projecten op stapel staan die door middel van een nieuwe wijze van participatie met de gemeenteraad en burgers uitgevoerd gaan worden.

Ons aanbod

In deze functie krijg je de vrijheid om je eigen initiatieven in te zetten en je optimaal te ontwikkelen. Een werkplek in een enthousiaste vakgroep binnen team Wonen & Leven op de afdeling RO in een ambitieuze en professionele organisatie. Er gebeurt veel, wat afwisseling geeft in je werk. Je collega's zijn gezellig en helpen je graag verder.

 Je profiel

Je hebt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond. We vinden je ervaring en vaardigheden belangrijker dan je opleiding. - Je bent tenminste een aantal jaren aantoonbaar succesvol geweest  in het vakgebied als projectleider. Je bent goed in plannen en organiseren. - Gedegen kennis van het fysieke domein en het voeren van planologische procedures is een vereiste. - Je bent omgevingssensitief en hebt goed inzicht in de belangen en positie van betrokkenen. Je laat dit zien door open te communiceren en een betrouwbare partner te zijn. - Je bent een stevige persoonlijkheid, resultaatgericht, gaat gestructureerd te werk, hebt een praktische instelling en durft kritische vragen te stellen. Je bent nieuwsgierig en creatief in denken en handelen. Je ziet kansen en kunt die verzilveren.

Competenties

 • Projectmatig werken
 • Proactief en enthousiast
 • Politiek bestuurlijke antenne
 • Organisator en verbinder
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift
 • Resultaatgericht en besluitvaardig
 • Creatief
 • Omgevingssensitief
 • Netwerker
 • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider fysiek domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.