thumbnail
inkoopadviseur Fysieke domein

Gemeente Enschede

Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede, Nederland

Inkoop
Sluit over 4 dagen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

22-08-2022

Einddatum:

31-03-2023

Uren per week:

36

Afdeling Inkoop van gemeente Enschede adviseert en ondersteunt bij inkoop- en aanbestedingstrajecten en contract- en leveranciersmanagement voor alle programma’s binnen de gemeenten Enschede en Losser. Zo wordt er ook nauw samengewerkt met de afdeling Stadsingenieurs en Ontwerp.

Binnen afdeling inkoop zijn de senior inkoopadviseurs verantwoordelijk voor het bepalen van het inkoopbeleid en de strategische advisering met betrekking tot inkoopvraagstukken. De inkoopadviseurs begeleiden zelfstandig de inkooptrajecten en hebben een prominente rol in bijbehorende projectteams.

Vanwege vele projecten en een grote duurzaamheidsambitie (wat veel uitdagende aanbestedingstrajecten met zich meebrengt) zoeken wij tijdelijke aanvulling van ons team. We zoeken daarvoor een ervaren inkoopadviseur waarvoor de focus van de werkzaamheden zal liggen op het begeleiden van aanbestedingen in het fysieke domein.

Je bent klantgericht, ondernemend, integer, resultaatgericht en een echte teamspeler privacyverklaring en cookieverklaring.