thumbnail
Projectleider toekomstige werkwijze Sociaal Domein

Gemeente Eemsdelta

Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
120
20 Groningen

Publicatiedatum:

17-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

30-06-2023

Over de gemeente Eemsdelta
Als gemeente Eemsdelta zijn wij een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met onze vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dichtbij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!


Opdrachtomschrijving
Voor het sociaal domein wordt een aanbesteding en implementatie van de applicaties voor het sociaal domein voorbereid en uitgevoerd. Met deze aanbesteding en implementatie wordt de werkwijze van de verschillende onderdelen - uitgaande van het dienstverleningsconcept van de gemeente - op elkaar afgestemd en daar waar mogelijk geïntegreerd en geoptimaliseerd.

Kandidaatomschrijving

 • Initiatief;
 • Zelfstandigheid;
 • Planmatig en analytisch;
 • Daadkracht en overtuigingskracht;
 • Communicatief vaardig;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Teamplayer.
 • Interviewplanning

  De gesprekken staan gepland voor week 26

  Toelichting op rooster

  De opdracht wordt uitgezet voor gemiddeld 10 – 20 uur per week.

  Dienstencategorie

  Computer- en aanverwante diensten

  Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Projectleider toekomstige werkwijze Sociaal Domein die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.