thumbnail
Business developer innovatiehubs

Gemeente Breda

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

22-06-2022

Sluitingsdatum:

30-06-2022

Begindatum:

04-07-2022

Einddatum:

03-07-2023

Uren per week:

36

Functiebeschrijving
Breda heeft in 2019 haar economische visie “Internationale Hotspot voor Toegepaste Technologie en Creativiteit” gelanceerd. Doel is om samen met het bedrijfsleven en het onderwijs te werken aan een wendbare economie, die klaar is voor de toekomst door het inzetten van -in de stad aanwezige- technologie en creativiteit.

Belangrijk onderdeel van deze aanpak vormen een viertal innovatiehubs, die functioneren als thematisch ecosysteem, hybride leeromgeving en aanjager voor de transitie van het MKB. Het gaat hierbij om de thema’s robotica, AI & Data, games en circulaire economie. Deze innovatiehubs staan allen min of meer voor de uitdaging om na een eerste enthousiaste start, door te groeien naar een meer volwassen fase. In deze volwassen fase zou de continuïteit gewaarborgd moeten zijn, zou de impact op de economie van stad en regio substantieel moeten zijn gegroeid en zou een sterkere bijdrage moeten worden geleverd aan het economisch profiel van Breda.

Wij zoeken een business developer met als hoofdtaak om gedurende een periode van 1 jaar de besturen van de Stichting Breda GameCity en de Stichting Breda Circulair te ondersteunen en te adviseren bij deze stap naar volwassenheid. Dit komt samen in het eindproduct van deze opdracht, namelijk een door de stichtingsbesturen gedragen businessplan, voor een periode van 4 jaar, met daarin aandacht voor de basisorganisatie, benodigde faciliteiten, het activiteitenpakket en een perspectief op een sluitende begroting. Tegelijkertijd moet de business developer ook bereid zijn hand en spandiensten te verrichten bij het organiseren en concretiseren van de stap voorwaarts.

Naast deze werkzaamheden vul je de rest van de week met andere taken:

  • Je bent vanuit de afdeling economie het eerste aanspreekpunt voor circulariteit/duurzaamheid en draagt bij aan het organisatie brede programma op circulariteit en trekt daarbij enkele projecten.

  • Oppakken en eventueel ontwikkelen van andere opdrachten rondom de uitvoering van de economische visie.

  • De medewerker werkt samen met collega’s in het team Economie. De economische visie is het belangrijkste kader voor deze opdracht.

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding;

  • Ruime ervaring met het oprichten of ondersteunen van innovatieclusters c.q. Triple Helix samenwerkingsverbanden;

  • Het beschikken over een relevant regionaal netwerk is een pré, in staat dit snel op te bouwen een must;

  • Enthousiaste, overtuigende en open persoonlijkheid die tegelijkertijd goed in staat is te luisteren;

  • Strategisch sterk, sensitief en communicatief vaardig

  • Financieel voldoende onderlegd voor een goede onderbouwing

Uren en werkdagen
Aantal uur per week: 36 uur per week
Toelichting op uur per week:
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Business developer innovatiehubs die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.