thumbnail
Hoofd Buitendienst a.i.

Gemeente Berkelland

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
32-36 Gelderland

Publicatiedatum:

16-06-2022

Sluitingsdatum:

26-06-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-07-2023

Uren per week:

32-36

Het realiseren van een mooie leefomgeving voor onze inwoners, daar zijn wij als team buitendienst goed in. Zo buiten, zo binnen. Daarom zoeken wij een

Hoofd Buitendienst

Voor 32-36 uur per week

Die ons voor de duur van een jaar en idealiter al vanaf 1 augustus a.s. komt helpen. Zodat we gezamenlijk over een jaar kunnen zeggen, ook intern hebben we een mooie leefomgeving gerealiseerd!

We zien dan een team voor ons waarin

 • We Mooi Wark’n en daarbij ieders talent en unieke persoonlijkheid benutten en ontwikkelen. We doen het met elkaar en dat blijft zo;
 • Kaders en heldere structuren zijn aangebracht waar we verder mee kunnen;
 • Jij ons hebt geholpen ons werk nog beter te organiseren;
 • We plezier hebben in ons werk en daar trots op zijn

Om dat te bereiken en daarin het team en de organisatie mee te nemen en echt verder te helpen vervul je de rol van coach, leider en manager. Concreet betekent dit:

 • Leidinggeven aan het team van 29 medewerkers;
 • Coachen op betrekking, inhoud en proces op persoons-en teamniveau met aandacht voor het vergroten van zelf organiserend vermogen en procesmatig denken;
 • Creëren van een open en veilige cultuur voor het leren en verbeteren van het team en helpen de kwaliteit en veiligheid van het werk te vergroten;
 • Ervoor zorgen dat talenten en kwaliteiten van medewerkers gezien, ontwikkeld, gewaardeerd en ingezet worden;
 • Verantwoordelijk voor de personeelszorg met aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, het natuurlijk verloop en de invulling van vacatures. De HR-adviseur van het focusveld biedt hierbij ondersteuning.

Na 10 maanden:

 • Het COO adviseren over een passende werkwijze, taakverdeling en inrichting voor de gehele buitendienst. Je houdt dit aan tegen de bestaande organisatie- en besturingsfilosofie;
 • Verbetervoorstellen doen om tot een veilige, open en inclusieve cultuur te komen. Deze voorstellen doe je naar aanleiding van observaties van de huidige situatie; de samenwerking, groepsdynamiek, omgangsvormen, waarden en normen, wat leeft, omgaan met successen.

Dit verwachten we expliciet van jou. Uiteraard is ontwikkeling ook iets van de dagelijkse praktijk en continue leren en ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?

Uiteraard breng je competenties en een persoonlijkheid mee die ervoor gaan zorgen dat jij deze klus succesvol klaart. In Berkelland gaan we uit van eigen professionaliteit en jij kent jezelf het beste. Volgens ons heb je daarvoor minimaal onderstaande nodig:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je bent bij voorkeur bekend met een Buitendienst en weet goed aan te sluiten bij de cultuur;
 • Een pragmatische instelling;
 • Je bent een doorzetter;
 • Zichtbaarheid. De gemeente Berkelland kent flexibele werktijden en hybride werken is heel gewoon. De aard van de werkzaamheden bepaalt de plek waar je werkt. In deze functie zal dit veelal op locatie zijn, in Borculo.
 • Veranderkundige vaardigheden.

Want binnen Berkelland werken we vanaf 2016 zelforganiserend. Soms is dat een proces van drie stappen vooruit en twee achteruit. Vandaar deze tijdelijke opdracht zodat we het daarna gezamenlijk als team weer zelf kunnen, idealiter zonder leidinggevende. Meer weten? Bekijk dan ons filmpje: https://youtu.be/ziMriLZOnkU

Op deze opdracht zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden Achterhoekse Gemeenten voor leveringen en diensten (AIAG 2017) van toepassing.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Hoofd Buitendienst a.i. die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.