thumbnail
Medewerker Wet kinderopvang, Registratie en Handhaving

Gemeente Barneveld

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Juridisch
Sluit over 2 dagen
€ 80,00
20 Gelderland

Publicatiedatum:

13-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

07-06-2022

Einddatum:

10-11-2022

Uren per week:

20

Dankzij jou biedt de gemeente Barneveld verantwoorde kinderopvang aan!

  • Je bent verantwoordeljik voor de wettelijke afhandeling en je draagt zorg voor het gemeentelijke toezicht op de kwaliteit van de kinderopvang (dagopvang, buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders).
  • Je behandelt aanvragen, beëindigingen of wijzigingen in het kader van de Wet kinderopvang en je verwerkt deze in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en zorgt voor de administratieve afhandeling.
  • Je bent verantwoordeljik voor de toetsing en afhandeling van Inspectierapporten van de GGD. Je start indien nodig een handhavingstraject op en handelt dit af in GIR handhaven.
  • Je onderhoudt interne contacten met o.a. beleids- en juridische collega's en externe contacten met o.a. kinderopvangorganisaties, GGD en VNG.
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen de Wet kinderopvang (ook de budgetten).

Zie opdracht omschrijving

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Wet kinderopvang, Registratie en Handhaving die deze organisatie zoekt?