thumbnail
thumbnail

Adviseur verkeer / mobiliteit

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 60,00
16-36 uur per week Gelderland

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

31 jan 2025

Uren per week:

16-36 uur per week

Publicatiedatum:

4 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

  • Toetsen van ruimtelijke plannen (bestemmings- en bouwplannen), in digitale omgeving;

  • Beoordelen, adviseren en afhandelen van verkeersvragen vanuit de samenleving (mondeling en/of schriftelijk);

  • Het beoordelen en in behandeling nemen van aanvragen voor laadpalen

  • Het opstellen van verkeersbesluiten;

  • Opstellen van uitvoeringsopdrachten van verkeersmaatregelen aan onze beheerafdeling (inclusief eenvoudige verkeersontwerpen);

  • Ondersteunen van collega’s van de discipline verkeer;

  • Bijdrage leveren en/of deelnemen aan overleggen over verkeersontwerpen met in- en externen.

Organisatie

Vakgroep Verkeer bestaat uit vijf adviseurs die zich dagelijks bezighouden met het bereiken van een goede (regionale) bereikbaarheid en een verkeersveilige en prettige leefomgeving. Zowel binnen de gemeente Barneveld als daarbuiten in de regio's Foodvalley en Amersfoort waar de gemeente onderdeel van uitmaakt. Onze werkzaamheden bestaan uit reguliere lijnwerkzaamheden en uit deelname aan (integrale) projecten en variëren van strategisch tot operationeel niveau. De scope van de vaak integrale opgaven is breed; lobby  voor de knooppunten Hoevelaken en A1/A30, het oplossen van lokale verkeersknelpunten en het stimuleren van openbaar vervoer  en  (E)fietsgebruik.

Verantwoordelijkheden

Zie opdrachtomschrijving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 augustus 2024 tot en met 31 januari 2025 voor 16-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
Je voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe. In de cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de kandidaat op. De kennismakinggesprekken vinden fysiek op het gemeentehuis plaats. De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen.

Enige gemeentelijke werkervaring is pré. Dit mag ook stage ervaring zijn. Een brede scope en oog voor de omgeving Communicatief sterk, zowel in luisteren als in een boodschap overbrengen. Een proactieve werkhouding Een politieke antenne Intrinsieke motivatie

In ieder geval een afgeronde HBO opleiding richting verkeerskunde, planologie, verkeerstechniek of civiele techniek.

Wensen
40 %

Enige gemeentelijke ervaring is een pré. Dit mag ook een stage ervaring zijn

20 %

Het gesprek zelf

20 %

Een brede scope en oog voor de omgeving

20 %

Proactieve werkhouding

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Adviseur verkeer / mobiliteit die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.