thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur mobiliteit

Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
16 uur Gelderland

Begindatum:

29 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

16 uur

Publicatiedatum:

2 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Als beleidsadviseur mobiliteit bij de gemeente Arnhem, die volop in ontwikkeling in transformatie zit, ervaar je uitdagingen in het mobiliteitssysteem door beperkte ruimte voor auto-infrastructuur. De groeiende verkeersoverlast en slechte luchtkwaliteit op verschillende plekken in Arnhem vragen om een nieuw mobiliteitsplan. We zoeken iemand die verder kijkt dan mobiliteit, die begrijpt wat nodig is voor een goed functionerende en bereikbare stad, en bekend is met het politieke speelveld. 

Verantwoordelijkheden

Bestuurlijke advisering over de projecten waar je verantwoordelijk voor bent. Inhoudelijke bijdrage aan de beleids- en visievorming rondom mobiliteit (en dan met name rondom gedragsbeïnvloeding).

Je bent een deskundige in je vakgebied en kan op een natuurlijke wijze het projectteam inspireren en adviseren. Voor zowel in- en externe partijen treed jij op als sparringpartner en heb je een integrale bril op.

Samenwerken en verbinden zijn dan ook begrippen die jou aanspreken en waar jij sterk in bent. Een initiatiefrijke, flexibele en resultaatgerichte werkhouding is belangrijk, waarbij jij oog hebt voor zowel de inhoud als het proces. Hiermee bedoelen wij dat je zelf kansen en mogelijkheden zoekt en uit eigen beweging oplossingen en ideeën aandraagt.

Jij bent bewust van de omgeving waarbinnen je werkzaam bent en kan hierin goed je weg vinden. Je volgt, signaleert en vertaalt relevante ontwikkelingen binnen- en buiten de organisatie. Omdat je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt over je eigen projecten, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet bang bent om het voortouw te nemen.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 29 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 16 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
Eis 1. U voegt een cv van maximaal 7 pagina's A4 toe. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld evenals een uitgebreide toelichting op de eisen en wensen zoals bij de betreffende eis/wens wordt aangegeven. Indien gewenst kunt u gebruik maken van het template cv van de Gemeente.

Sjabloon : CV template Algemeen 1.6.doc

Eis 2. De kandidaat is aantoonbaar in het bezit van een erkend, volledig en afgerond diploma op minimaal HBO niveau. Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over het gevraagde werk- en denkniveau beschikt, zal uw bieding terzijde worden gelegd.

Eis 3. De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar relevante werkervaring als beleidsadviseur. Benoem het nummer van deze eis expliciet in het CV bij de werkzaamheden. Geef een beschrijving in het CV waar deze ervaring uit blijkt, benoem de naam van de opdrachtgever(s) en de perioden (mm-jj t/m mm-jj).

Eis 4. Vereiste (gedragscompetenties) en vaardigheden: Goede communicatieve vaardigheden, zowel in tekst als verbeelding Initiatief Flexibiliteit Resultaatgerichtheid Samenwerken Eigenaarschap Vebinder Bovenstaande competenties / vaardigheden hoeven niet benoemd te worden in het CV maar dienen middels concrete voorbeelden duidelijk uit te komen tijdens het verificatiegesprek. Wanneer blijkt dat tijdens het verificatiegesprek de kandidaat niet over de gevraagde competenties / vaardigheden beschikt, zal dit leiden tot uitsluiting van de offerte.

Eis 5. Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met opdracht specifieke voorwaarden. Zie bijlage OSV Gemeente Arnhem. Tevens ga ik ook akkoord met de algemene voorwaarden van broker Headfirst (www.headfirst.nl).

Sjabloon : OSV Gemeente Arnhem.pdf

Wensen
30 %

Wens 1. De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen het fysieke/ruimtelijke domein. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

30 %

Wens 2. De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar relevante werkervaring met expertise gedragsbeïnvloeding binnen mobiliteit. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

20 %

Wens 3. De kandidaat heeft aantoonbaar actuele kennis van relevante ontwikkelingen binnen het werkveld. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

10 %

Wens 5. De kandidaat is aantoonbaar in het bezit van een erkend, volledig en afgerond diploma in gedragsbeïnvloeding. Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = De kandidaat is niet aantoonbaar in het bezit van een erkend, volledig en afgerond diploma in gedragsbeïnvloeding. 5/5 = De kandidaat is aantoonbaar in het bezit van een erkend, volledig en afgerond diploma in gedragsbeïnvloeding.

10 %

Wens 4. De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen de (semi)-overheid en of gemeente. Puntenverdeling: 0/5 = De kandidaat heeft geen aantoonbare werkervaring binnen de (semi)-overheid en of gemeente. 3/5 = De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen de (semi)-overheid maar niet binnen de gemeente. 5/5 = De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen een gemeente.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Jan de Vries via 06 36 51 04 90 / opdrachtoverheid@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur
Opdracht Adviseur
Opdracht Adviseur

Ben jij de Beleidsadviseur mobiliteit die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.