thumbnail
thumbnail
Bijzondere Projecten - Adviseur Vergunningen

Amstel 1, 1011 PN Amsterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
8 Noord-Holland

Begindatum:

2 jan 2024

Einddatum:

1 jan 2025

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

9 nov 2023

Opdrachtomschrijving
De Adviseur Vergunningen is onderdeel van het team omgevingsmanagement en communicatie van het project Vervangingsonderhoud IJ-tunnel, dat verantwoordelijk is voor de strategische beheersing van de omgeving waarin het project plaatsvindt, door het in kaart brengen van de omgevingsaspecten en daarmee rekening te houden in het project door onder andere het treffen van maatregelen, overlastbeperking en actieve communicatie. De Adviseur vergunningen is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen en zoekt hierbij de verbinding met de vergunningverlenende instanties en de interne gemeentelijke organisatie.

Werkzaamheden

 • Het uitvragen en toetsen van documenten die de Opdrachtnemer dient te leveren ten behoeve van de aanvraag van vergunningen door de Opdrachtgever;

 • Het laten uitvoeren van de benodigde onderzoeken en het doorlopen van de procedures om de vergunningen voor het project Vervangingsonderhoud IJ-tunnel te verkrijgen;

 • Het meegeven van vergunningsvereisten aan de Opdrachtnemer en het toetsen op naleving ervan;

 • Het zoeken van de verbinding en onderhouden van contacten met de vergunningverlenende instanties en waar nodig de omgeving;

 • Het informeren van de Omgevingsmanager over de voortgang van de benodigde vergunningen;

 • Input geven aan de planning, risicodossier, begroting en contract op het gebied van vergunningen;

 • Het waar nodig assisteren en adviseren van het team Omgeving en Communicatie.

Gemeentelijke organisatie
Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. Lees meer over de organisatiestructuur van de gemeente Amsterdam.

De opdrachtgever(s)
Grote, complexe en risicovolle infraprojecten zijn ondergebracht bij de directie Bijzondere Projecten van de Gemeente Amsterdam . Het duurzaam verbeteren van de bereikbaarheid en leefbaarheid van de stad staat hierbij voorop.
De IJ-tunnel, geopend op 30 oktober 1968, is een autotunnel onder het IJ die het centrum van Amsterdam verbindt met het stadsdeel Amsterdam-Noord. In de periode 2012-2017 heeft een renovatie van de IJ-tunnel plaatsgevonden om te zorgen dat de tunnel voldoet aan de in de wet gestelde eisen. Niet alle installaties en onderdelen zijn in deze periode vervangen maar zullen nu in het project Vervangingsonderhoud IJ-tunnel worden meegenomen. Om dit uitdagende project tot een goed einde te brengen, zoeken we een Adviseur acceptatie & overdracht.

Eisen

 • Eis - Draaideurconstructie
  De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

 • Zzp'er of zzp'er via intermediair
  De gemeente houdt zich als goed opdrachtgever aan alle wettelijke voorschriften zoals de wet DBA.

  De opdrachtgever zet deze functie uit als detachering. De aangeboden kandidaat is in dienst van de opdrachtnemer en betreft geen zzp'er of een zzp'er die via een intermediair wordt aangeboden.

 • Eis - CV toevoegen
  U voegt het cv toe van de kandidaat. Het cv is opgesteld in het Nederlands en is maximaal 5 A4'tjes groot. Het cv dient enkel en alleen ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Als het cv niet overeenkomt met de door u gegeven antwoorden kan de gemeente Amsterdam besluiten uw offerte af te wijzen.

 • Eis - Opleiding
  De aangeboden kandidaat heeft minimaal een wo opleiding Nederlands Recht afgerond, bij voorkeur in richting Staats- en Bestuursrecht.

 • Eis - Toevoegen motivatie
  Geef in maximaal 1 A4 aan waarom uw kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht.

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het aanvragen en verkrijgen van vergunningen binnen een gemeente voor de realisatie van ruimtelijke projecten (minimaal 3 projecten).

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft minimaal 8 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie als Adviseur vergunningen.

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van de Omgevingswet die vanaf 1 januari 2024 in werking treedt.

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat aantoonbare ervaring in het maken van verbinding en het onderhouden van contacten met stakeholders.

Wensen

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met vergunningenmanagement.

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met werken in multidisciplinaire teams.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Bijzondere Projecten - Adviseur Vergunningen die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.