thumbnail
Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte - Senior Planner/Trafficer

Gemeente Amsterdam, Personeel en Organisatieadvies

Amstel 1, 1011 PN Amsterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
-
Noord-Holland

Publicatiedatum:

14-01-2022

Sluitingsdatum:

21-01-2022

Beste leverancier, De gemeente Amsterdam nodigt u uit om een offerte aan te bieden op deze offerteaanvraag. Dit betreft een functie die onder leiding en toezicht van de gemeente wordt uitgeoefend en waarvan de gemeente heeft geoordeeld dat deze middels een detacheringsovereenkomst in de markt wordt gezet. De gemeente stelt als inschrijvingsvoorwaarde (vanwege de wet DBA) dat een zzp'er, in welke constructie dan ook (via intermediair, zzp'er die een BV heeft), niet kan inschrijven c.q. worden aangeboden voor deze functie. Een offerte die is ingediend door een zzp-er of waarbij een zzp-er wordt aangeboden, wordt terzijde gelegd. Informatie aanvraagMet onderstaande kenmerken willen wij u een snelle eerste indruk geven over de offerteaanvraag. Hiermee kunt u direct bepalen of deze offerteaanvraag interessant is voor u en u wilt overgaan tot het opmaken van een offerte.• Startdatum: 01-02-2022• Einddatum: 30-06-2022• Werklocatie: Daniel Goedkoopstraat, 7, 1096BD, AMSTERDAM• Aantal fte: 2• Aantal uren per week: 28-36• Optioneel tot verlenging conform: Nee • Aantal kandidaten dat u mag aanbieden:• Aantal kandidaten op interview: 3• Planning interviews: n.t.b.In verband met de richtlijnen van het RIVM, werken onze collega's waar mogelijk thuis. Komt de kandidaat in aanmerking voor een interview, dan plant de opdrachtgever vooralsnog een video-gesprek in met de kandidaat. Er zal tijdig contact worden opgenomen om de instructies hiervoor door te nemen. De kandidaat voert het gesprek alleen. Voor uitgebreidere functieomschrijvingen verwijzen wij u naar de vragenlijst 'informatie en criteria kandidaat'. DeadlinesVoor deze offerteaanvraag gelden een aantal belangrijke deadlines. Graag verwijzen wij u hiervoor naar het kopje 'Planning'. Let op! Stel uw vraag via de 'Vraag & Antwoord-module' van Negometrix. De Nota van Inlichtingen wordt uiterlijk de werkdag na de bovengenoemde datum verstrekt. De wervingsadviseur kan besluiten om een vraag eerder te beantwoorden. Zolang deze offerteaanvraag openstaat heeft u als leverancier alleen met het Vacatureloket contact over deze aanvraag. Op deze offerteaanvraag zijn de door u eerder geaccepteerde leidraad en voorwaarden van toepassing.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte - Senior Planner/Trafficer die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.