thumbnail
Applicatiebeheerder

(DASTwente) Gemeente Dinkelland, Gemeente Tubbergen & Noaberkracht

nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp, Nederland

ICT
Sluit vandaag
Geen maximum
16 Overijssel

Publicatiedatum:

11-05-2022

Sluitingsdatum:

20-05-2022

Begindatum:

16-05-2022

Einddatum:

31-08-2022

Uren per week:

16
Functiebeschrijving
Wij zoeken een functioneel applicatiebeheerder (FB) voor GouwBelastingen en de aanverwante producten, die als SAAS-oplossing van Gouw –IT zijn afgenomen door Noaberkracht.

Taken
  • Gebruikers ondersteunen bij vragen over inrichting, proces en dagelijkse werkzaamheden
De FB ondersteunt de afdelingen bij het inrichten van de applicatie, het verbeteren van processen en bij dagelijkse werkzaamheden conform de belastingcyclus. De beheerder heeft voornamelijk contact met de Keyusers en bepaald met hen de prioritering van de werkzaamheden.
 
  • Ondersteuning en overnemen van reguliere werkzaamheden die sporadisch voorkomen.
Deze werkzaamheden worden in overleg overgenomen door de FB.
 
  • Oplossen en regisseren van incidenten en meldingen.
De FB is verantwoordelijk voor het oplossen van meldingen en incidenten. Indien hij niet in staat is om een melding zelfstandig op te lossen, kunnen deze worden gemeld bij de servicedesk van GouwIT via TOPdesk. De FB bewaakt vervolgens de voortgang. Zodra de melding is opgelost, voert hij de melding door en communiceert deze richting de gebruikers.
 
  • Doorvoeren nieuwe inrichting.
De FB voert kleine aanpassing door in reeds bestaande processen en voert regie op grotere aanpassingen waarvoor ondersteuning van GouwIT wordt gevraagd.
 
  • Beheer koppelingen.
Het beheren van koppelingen is onderdeel van het technische beheer dat door GouwIT wordt uitgevoerd als onderdeel van de hosting. Een aantal koppelingen vindt plaats middels bestandsuitwisseling. Als deze bestanden ingelezen kunnen worden met standaard software dan worden deze door de FB of de keyusers zelf ingelezen.
Naast het technische beheer kunnen echter ook functionele wensen ontstaan bij koppelingen. Deze functionele wensen worden beoordeeld door de FB. Indien deze wijziging mogelijk is binnen het standaard gebruik van de koppeling, kan de FB deze doorvoeren. Bij een grote impact (bv ook effect op workflows etc.) wordt hiervoor een project aangemaakt. De impact wordt bepaald door een leading consultant, dan wel de productleider van GouwIT.
 
  • Maken of aanpassen van documenten, rapportages en managementinformatie.
De FB past op verzoek documenten en rapportages aan en genereert rapportages en managementinformatie uit de applicatie
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Applicatiebeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.