thumbnail
thumbnail
Juridisch Adviseur

Manitobaplein 1, 7671 GS Vriezenveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Overijssel

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

28 feb 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

16 nov 2023

Wat ga je doen?

  • Je neemt als secretaris deel aan de hoorzittingen en beraadslagingen van de bezwaarschriftencommissie kamer ruimtelijke en overige zaken. Je stelt verslagen op en bereidt de adviezen voor die de commissie uitbrengt aan het gemeentebestuur. Je bent contactpersoon voor de voorzitter en leden van de commissie, collega’s en bezwaarmakers. Waar nodig doe je voorstellen voor verbeteringen in de bezwaarschriftenprocedure of in het werkproces van de uitvoerende afdelingen. Je bewaakt de voortgang en de afhandeling van bezwaarschriften binnen de wettelijke termijn.

  • Je behandelt Woo verzoeken. Als Woo-contactpersoon ben je het eerste aanspreekpunt bij een binnengekomen Woo-verzoek en onderneemt daarin direct actie. Je zoekt uit of het Woo-verzoek in behandeling genomen gaat worden en wie daarbij betrokken moeten zijn. Zo nodig vraag je de informatievrager om het verzoek te specificeren of bespreekt, bij een omvangrijk verzoek, de wijze van afhandeling daarvan met de informatieaanvrager. Je signaleert eventuele problemen gedurende het proces en stuurt zo nodig bij.

  • Zo nodig geef je juridisch advies op andere zaken die binnen de organisatie leven.


 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Juridisch Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.