thumbnail
thumbnail
Toezichthouder/ Wegen (verhardingen

Stadhuisplein 1, 2405 SH Alphen aan den Rijn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 okt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

19 sept 2023

Organisatie
Wij zijn een 100.000 plus gemeente, onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband Holland Rijnland en deelnemer aan de G40. In de groen-blauwe stad midden in het Groene Hart vind je een unieke combinatie van stedelijke projecten en ruimtelijke vraagstukken in een landelijk gebied. 132,5 km², waarvan 6 km² water en 8 kernen, midden in het Groene Hart: dat is Alphen aan den Rijn. Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners. Onze organisatie bestaat uit meerdere onderdelen die allen een unieke bijdrage leveren aan onze opgaven en gemeentelijke dienstverlening. Je werkt binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Een groot aantal collega’s werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.

Opdracht
Binnen het team Toezicht en Bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een enthousiaste, betrokken en besluitvaardige toezichthouder, die het onderhoud van de gemeentelijke openverhardingen begeleidt en controleert en de meldingen openbare Ruimte afhandelt. Kun jij gestructureerd werken en goed plannen en organiseren? Ben je stressbestendig, communicatief sterk en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Binnen de gemeente Alphen aan den Rijn komen regelmatig meldingen en vragen over openverhardingen binnen. Het team Toezicht en Bedrijfsbureau handelt deze vragen en meldingen af en houdt toezicht op het onderhoud en vervanging door diverse aannemers.

Wat ga je doen?
Als toezichthouder verzorg je namens de opdrachtgever het dagelijks toezicht tijdens de uitvoering van het onderhoud aan de openverhardingen. Je houdt de planning in de gaten en waarborgt de kwaliteit. Waar nodig adviseer je over de noodzaak en kosten van meer-minderwerk en bestekwijzigingen.

Je zorgt voor een goede project- en bestekadministratie, onderhoudt contacten met, directievoerder, beheerders en aannemers zorgt bij klachten voor een goede afhandeling. 

Je expertise zal gevraagd bij storingen en overlast. Bij afwezigheid vervang je collega toezichthouders. Je kan tijdens een crisissituatie worden opgeroepen om een functie binnen de crisisorganisatie te vervullen (piketdienst). Dit betekent dat tijdens een crisis jouw reguliere werk ondergeschikt is aan het werk voor de crisis.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder wegen/openverharding;
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met administratieve werkzaamheden.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4, in de richting van grond-, weg- en waterbouw (25 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder wegen/open verharding (35 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met UAV en RAW systematiek (20 punten);
7. In het bezit van een VCA-VOL certificaat (20 punten).

Competenties
- Goed kunnen samenwerken
- Resultaatgericht
- Communicatief vaardig
- Administratief sterk

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 8.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 4 oktober 2023 van 12:00 uur tot 15:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 3 oktober 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Toezichthouder/ Wegen (verhardingen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.