thumbnail
thumbnail

Toetser Participatiewet

Stadhuisplein 1, 2405 SH Alphen aan den Rijn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

1 okt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Organisatie
Wij zijn een 100.000 plus gemeente, onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband Holland Rijnland en deelnemer aan de G40. Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Samenwerkingsgericht, resultaatgericht, klantgericht en veranderingsbereid zijn onze kerncompetenties. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Omschrijving van de opdracht

 • Je verzorgt de 1:1 toetsing van door de Specialisten Inkomen uitgebrachte voorstellen en adviezen aan de daarop van toepassing zijnde wet- en regelgeving, uitvoeringsbesluiten, ministeriële besluiten, circulaires, landelijk en gemeentelijk beleid, jurisprudentie en eigen inzicht (toetsing);

 • Je bent aanspreekpunt als het gaat om de kwaliteit gerichte uitvoering van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving, uitvoeringsbesluiten, ministeriële besluiten, circulaires, landelijk en gemeentelijk beleid; 

 • Je levert (vanuit de toetsing via de senior Kwaliteit) informatie aan MT en senioren Vakgroep inkomen over de kwaliteit van het werk ten behoeve van voortgangs-, functionerings- en beoordelingsgesprekken.

 • Je verzorgt (samen met de Kwaliteitsmedewerkers) de maandelijkse steekproeven OT van de door de gemandateerde specialisten inkomen uitgebrachte voorstellen en adviezen.
  aan de daarop van toepassing zijnde wet- en regelgeving, uitvoeringsbesluiten, ministeriële besluiten, circulaires, landelijk en gemeentelijk beleid, jurisprudentie en eigen inzicht (toetsing).

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met de uitvoering van de Participatiewet;
2. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau op het gebied van MWD, SJD of Social Work;
3. Kandidaat is beschikbaar per uiterlijk 1 augustus 2024 voor 36 uur per week;
4. Aantoonbare kennis van Suite;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 6 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met de uitvoering van de Participatiewet; (35 punten)
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente; (25 punten)
7. Aantoonbare werkervaring met Projectmanagement op het gebied van de Participatiewet; (20 punten)
8. Aantoonbare werkervaring als kwaliteitsmedewerker Participatiewet. (20 punten)

Competenties

 • Kwaliteitsbewustzijn

 • Accuraat

 • Klantgericht

 • Samenwerkingsgericht

 • Constructief kritisch

 • Omgevingsbewustzijn

 • Flexibel

 • Communicatief vaardig

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.
Is hybride werken mogelijk? Ja

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 16 juli 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 15 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp´er

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien je de opdracht gegund krijgt, ontvang je een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Toetser Participatiewet die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.