IT borrel en kennissessie met Analyze

8 juni 2023  - 8 juni 2023
Voorburg en via Microsoft Teams
Kosteloos
Evenementen

Werk jij als IT professional of binnen het vakgebied Beleidsadvies en ben je geïnteresseerd in datagedreven werken bij de overheid? Dan nodigen wij jou van harte uit voor een inspirerende avond vol netwerken en kennisuitwisseling. Op 8 juni 2023 organiseren wij een exclusieve netwerkborrel en kennissessie waarin we de nadruk leggen op het belang en de impact van datagedreven werken binnen een overheidsorganisatie. Het evenement zal hybride (op locatie en evt remote) plaatsvinden met als spreker: Kevin Otjes, Smart City consultant van Analyze. Ook onze Opdracht Adviseurs zullen aanwezig zijn waaraan jij al jouw vragen kunt stellen.

event

Als freelancer begrijp je als geen ander hoe waardevol het is om je netwerk uit te breiden en in contact te komen met gelijkgestemde professionals. Deze bijeenkomst biedt jou de ideale gelegenheid om jouw kennis en ervaring te delen en nieuwe contacten op te doen binnen het IT- en beleidsadviesveld.

Programma

Tijdens de kennissessie zal onze expert uit de sector ingaan op hoe je efficiënter en meer datagedreven kunt werken binnen een overheidsorganisatie. Steeds meer (overheids-) organisaties hebben namelijk de ambitie om datagedreven te werken. Een datagedreven gemeente of (semi-) overheidsinstelling maakt goed gebruik van beschikbare data om beleidskeuzes te onderbouwen, om de effecten te volgen en om dat ook doelmatig te doen. Alles in het teken van publieke meerwaarde. Hoe ga je hier als freelancer mee om? Je krijgt de kans om te leren van de ontwikkelingen uit de praktijk, te discussiëren over actuele vraagstukken en nieuwe inzichten op te doen die je direct kunt toepassen in je werk als freelancer. De Digital Twin van Analyze als instrument voor datagedreven werken bij gemeenten, provincies en waterschappen wordt ook besproken.

Daarnaast staat de borrel volledig in het teken van contact leggen en netwerken met andere professionals. Het evenement vindt plaats op ons kantoor in Voorburg en duurt van 17:00 tot 19:00 uur. We zorgen ervoor dat je met nieuwe inzichten en contacten naar huis gaat.

Aanmelden

Meld je aan via ernst.schoneveld@kbenp.nl of bel hem op via 06 - 29 30 84 22 en verzeker jezelf van een plek op deze unieke netwerkborrel en kennissessie datagedreven werken binnen een overheidsorganisatie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een waardevolle avond te beleven waarin we de kracht van data en expertise bundelen. Deelname is gratis.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft. We zien uit naar jouw komst (online of op locatie, geef dit aan bij je inschrijving) op 8 juni 2023!

Meer evenementen